Detail Garage

Grabbarna från Detail Garage kommer att använda sina produkter från Chemical Guys för att visa hur man tvättar sin bil på bästa sätt och kommer även att ha försäljning på plats.

En liten presentation av Detail Garage och Chemical Guys:

Chemical Guys startade år 1968 i USA och har genom åren expanderat över hela världen. I Sverige har vi funnits i 3 år och är en ledande leverantör och butik för bilvårdsprodukter. Vi är mycket stolta över att så många detailers, återförsäljare och privatpersoner världen över använder sig av våra produkter.

Utöver vår webshop så har vi även vårt Detail Garage i Stockholm på Jägerhorns Väg 5. Det är Sveriges mest kompletta och välsorterade bilvårdsbutik där du hittar en otrolig variation av medel och rekonditioneringstillbehör för din bil, lastbil, MC eller båt. Detail Garage är mer än bara en butik, det är en samlingsplast för er som bryr er om era fordon. Så kom förbi på en kaffe! Mer information hittar ni här

Detail Garage

Kolla gärna in den här videon på hur man tvättar rent en Pick-Up Truck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...