Diodhuset Sverige AB

En av våra sponsorer är Diodhuset. Här kommer en liten presentation av dem.

Diodhuset Sverige AB

Företaget grundades 2004 och drevs som ett fritidsföretag fram till januari 2008. Idag är vi 18 anställda som jobbar stenhårt med att ge dig bästa tänkbara service när du söker belysning. Vi jobbar med kända varumärken som Osram, LEDSON, NBB, LAZER, Boreman, Nextorch, Lightforce m.fl. och har en gedigen erfarenhet när det kommer till modern belysning som LED och xenon.

Vår vision är att kunna erbjuda ett brett och prisvärt sortiment med miljövänliga, kostnadseffektiva och tilltalande belysningsalternativ. Alla våra kunder är viktiga för oss och därför har vi inte heller någon lägsta ordersumma.


Diod & Xenon till Lastbil, Buss och Maskin

Produkterna importeras utan mellanhänder vilket minskar kostnaderna med mycket konkurrenskraftiga priser som följd. Vi samarbetar med några av världens största LED-tillverkare och driver själva på utvecklingen i samråd med våra leverantörer. Detta har resulterat i att vi har Sveriges största sortiment av LED-lampor för befintliga lyktor!

För mer information och kontakta dem har du deras hemsida här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...