Tack för 2019

Den 17:de–18:de maj 2019 hölls MTS (Malmby Truck Show) för första gången, totalt kom det 130 utställande fordon och 18 RC/modellbilar och ställde ut. 

Vi fick en riktigt trevlig helg med god mat från Langostrucken och Megs Kök och Trevlig som hade mat och öltält. Temat på våra branschutställare i år var verkligen inriktat på puts och tvätt, då vi hade Tershine, Meguiar, HD Truck Wash, Detail Garage med sina produkter från Chemical Guys på plats förutom dessa hade vi även Lastbilstillbehör, P10 Lastbilsverkstad och Discodans Drifting som visade upp sig.

För barnen så fanns det hoppborgar på plats från Dunderevent och Stockholm RC Trucks var där med R/C-, Modell- och Emekbilar och sedan kunde barn och vuxna få ny energi från godistältet. Man hade också möjlighet under lördagen att få se fina bilar från Camaro Club Sweden som körde 201 meter.

Totalt hade vi strax under 600 besökare vilket få anses vara godkänt då vi först och främst riktat in oss på att få till ett bra event för våra utställare. Vi vill också tacka våra fantastiska sponsorer utan dessa hade inte meetet kunnat genomföras på så bra sätt Malmby Fairground, Diodhuset, Panta Mera, Tysslinge Åkeri, Maskinbelysning, Tershine, Detail Garage, HD Truck Wash, Catrins El, Pokalhuset, Lotus och sist men inte minst våra härliga crew på totalt 10 man, och ett speciellt tack till , Camaro Club Sweden som kunde dela ytan med oss trots dubbelbokning.

Vi skänker även stor tack och värme till alla våra härliga fordonsutställare och besökare, vi har haft en fantastiskt härlig helg tack vare er. Redan nu sätter vi igång och planerar inför nästa år så ni kan sikta in er på att den 8-9 maj 2020 då kommer ni att kunna medverka på MTS 2:a upplagan, varmt välkomna önskar Alexander Bohlin och Jonas K-Bergqvist med Crew.

Utan någon speciell ordning vill vi än en gång tacka:

Megs Kök & Trevlig
AB Malmby Lantbruk
Låsta Gårdshotell
Malmby Fairground
Camaro Club Sweden
Lastbilstillbehör
Meguiar
Maskinbelysning
Discodans
Pokalhuset
tershine
Stockholm RC Trucks
Mariefreds Ridskola
Hyrtoaletten
Dunderevent
Catrins El
Lotus
P10 Lastbilsverkstad
Detailgarage Stockholm
Frukostvagnen
Langostrucken
Tysslinge Åkeri
Chemical Guys
Pantamera
Diodhuset
HD Truck Wash
LP Lastbilstvätt
Stenings Swimmingpool & Spa AB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...