tershine

En liten berättelse från Tobias grundaren av tershine:

Efter det har massvis av bilar passerat i mitt egna garage, men något som alltid återkommit är jakten på mer glans! Jag har lagt enormt med tid under åren på att lära mig allt jag kan om bilvård, allt ifrån poleringstekniker, produkter, tillbehör mm samt hur många lager kan du lägga av det ena eller andra för att kunna maximera glans och skydd.

Efter att ha nördat ned mig i mina egna bilar under alla år började jag få förfrågningar från vänner som också ville ha lika bra glans som mig och på den vägen rullade allt på med bilvård. Ni som har följt mig i sociala medier vet att jag nu mer eller mindre uteslutet polerar väldigt exklusiva sportbilar eller ovanliga entusiastfordon där högsta krav på slutresultatet ställs! 

Under flera år har en tanke legat i mitt bakhuvud att det vore ju väldigt kul att någon gång kunna göra en produktserie, där fokus skall ligga på att vem som helst ska kunna använda produkterna, samt få ett grymt slutresultat utan att man behöver vara lika nördig som mig eller betala flera tusen.

Vill du läsa hela berättelsen, ta kontakt eller beställa gå då in på hemsidan https://tershine.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...