P10 Lastbilsverkstad

Vi är två grabbar som driver och verkar på P10’s Lastbilsverkstad. Vi heter Thomas Lövstad Holmlund och Kalle Johansson. Sedan år 2005 har vi arbetat tillsammans i denna bransch och startade upp denna verkstad tillsammans år 2014. På vår verkstad utförs reparationer på alla tunga fordon, trailers och släp, även lätta lastbilar. På vår lastbilsverkstad genomför vi även AC reparationer, kan snabbt ordna besiktningstider och sedan hjälpa till att släcka 2:or genom Bilprovningen. Det finns felsökningsutrustning på lastbilsverkstaden så vi kan felsöka alla tunga fordon.

Vi samarbetar med Rydahls, Colmec och Hydroscand.

Gå in på deras hemsida för mer information och kontakt http://www.p10s.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...