Panta mera

Det blir mer och mer viktigt att hålla rent runtomkring oss och vi tycker att det är viktigt att dra vårt strå till stacken därför har vi pratat med Returpack som valt att sponsra vårt event med returkärl så att våra besökare kan sortera rätt sopor på rätt ställe. Här kommer en liten presentation om pantamera.

Pantamera vs Returpack

Vissa känner oss som Returpack, andra som Pantamera. Och alla har lika rätt. Varumärket Pantamera drivs av Returpack AB för att öka återvinningen av burkar och PET-flaskor. Pantamera används av Returpack för att kommunicera med konsumenter både i reklamkampanjer och i övriga aktiviteter som Returpack driver för att öka återvinningen av burkar och PET-flaskor i det svenska pantsystemet.

Pantamera startade som reklamkoncept

Pantamera lanserades första gången 2004 och var från början tänkt som en fristående reklamkampanj där tre musikfilmer togs fram och visades som reklamfilm på tv. Från 2009 fortsatte Pantamera leva vidare och omarbetades från en kampanj till ett varumärke som inte längre bara figurerade i reklamkampanjer utan i all kommunikation som vi riktar till konsumenter.

Vill du ta kontakt med pantamera så går det bra här www.pantamera.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...