HD Truck Wash

Vi välkomnar HD Truck Wash som sponsor och utställare, passa på att grovtvätta din lastbil hos dem innan du kommer till oss nämn i lucka att du skall på ”Malmby Truck Show” dagarna innan träffen. Här följer en liten presentation av HD.


VÄLKOMMEN TILL HD TRUCK WASH

På vår anläggning i Jordbro hittar ni Sveriges snabbaste helautomatiserade fordonstvätt för tunga fordon. På endast 5 minuter tvättas ditt ekipage skinande rent, oavsett om det är en lastbil eller ett 24 meters ekipage. Anläggningen inhyser även en stor Gör-Det-Själv hall med 24/7 öppet där ni finner marknadsledande tvätt kemikalier samt hetvatten.

Förutom lastbilar välkomnar vi alla typer utav arbetsfordon så som  hjullastare, traktorer och entreprenadmaskiner. Under öppettiderna är anläggningen bemannad av vår kunnig a personal samt att det finns möjlighet att ordna med förmånskort som ger er tillgång till GDS-hallen dygnet runt.

I våran butik hittar du ett stort utbud av produkter till bra priser.

Besök deras hemsida på http://www.hdtruckwash.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...