MTS Truck Show 2022

Vi jobbar på att öppna anmälan för MTS Truck Show 2022. Nästa år kör vi den 26-28 maj på GTR Motorstadion i Eskilstuna. Anledningen till att det tar lite tid är att vi kommer att använda nytt system för er anmälan och betalning.

Vi kommer att börja med att öppna anmälan för Lastbilar, och lite senare kommer vi att öppna för vanliga bilar.

Om allt håller i sig gällande pandemin så satsar vi på att ha publik och kunna bjuda på en mängd roliga saker för hela familjen. Följ oss på hemsidan, Facebook och Instagram för att få den senaste informationen om alla roliga saker som vi hoppas att kunna anordna för att få till en riktig familjefest.

Vi öppnar för att lastbilar skall kunna vara på plats mellan 25/5-29/5, mer information kommer.

1 Kommentar on “MTS Truck Show 2022

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...